Course curriculum

 • 1

  Abhyasa - каде практиката станува начин на живот

  • Духовноста не е надвор од животот

  • Добредојдовте на вашата асура

  • Едно убаво кажување

  • Астарта дневник - моето лично духовно патување - проширен

 • 2

  Медитативна практика - надградба

  • Нежно, но стабилно

  • Убавината на звуците

  • Слухот - селективната врата на реалноста

  • Звуците во нас - уште едно сидро во овде-и-сега

 • 3

  Групни видео повици

  • Разговорот не е само размена на зборови

  • Astarting ;) Regular Abhyasa in the time of Corona

  • Astarting _ Step forward in Regular Abhyasa

  • Summer Solstice Group Call 20.06.2020

 • 4

  Видео препораки

  • Секогаш може уште малклу правец

  • Што сакате да знаете?!

  • Да ѕирнеме подлабоко...

  • Прашања за држење будни

 • 5

  Important chit-chats

  • Место за разговори, за прашања и одговори

  • Chit-chat 1: The practical one

  • Chit-chat 2: Паузи меѓу асани

 • 6

  Ресурси

  • Туѓи мудри зборови

  • Линкови Alan Watts